Project Description

Věra H.

Bystrovany

„Plán rekonstrukce jsme vymysleli už minulý rok. Pustili jsme se však do ní až letos. Kuchyň byla vyhovující, ale 22 let užívání již zde bylo znát. Dispozici jsme chtěli zachovat, pouze upravit detaily. Dcera nám nakreslila naši vysněnou kuchyni. Společně jsme pak doladili detaily. Pustili jsme se také do rekonstrukce jedné ze tří koupelen, kde jsme úplně zrušili nevyužívaný sprchový kout, místo kterého jsme zvolili vysněnou volně stojící vanu. Kvůli tomu byla rekonstrukce poněkud náročnější, jelikož stávající vana byla na nožkách a odpady tím pádem nad zemí. Celá koupelna získala více místa pro skříňky a další úložné prostory. Skoro přes celou zeď jsme umístili zrcadlo, které krásně odráží světlo z protějšího okna, a tak se do prostoru dostává více světla a také to koupelnu zvětšuje. Nakonec jsme hledali ideální topné těleso, které bude nejen účelné, ale stane se také ozdobou a estetickým detailem.“

Před rekonstrukcí

Po rekonstrukci